Een pup kopen
05 jan

Een pup kopen

Een pup kopen is geen impulsaankoop, maar een weloverwogen keuze. Een Groenendaeler heeft goede zorg nodig, en daar maken wij u graag op attent. Wij zijn geen "broodfokkers" maar doen dit uit hobby. Voor ons is het van belang dat de pups op een goede plaats terecht komen.  Per jaar hebben wij, als de gelegenheid zich voor doet, ca. 2 nestjes van geselecteerde ouders, waarbij altijd gelet is op de herkomst van de ouders.

Pups kunnen al bij 8 weken oud het nest verlaten. Bij verkoop naar het buitenland kan dit, in verband met verplichte inentingen tegen o.a. Rabbiës (hondsdolheid) kan hier langere tijd overheen gaan. Het is uiteraard mogelijk de pups al eerder te bekijken en er een te reserveren.

Voordat de pup het nest kan verlaten zijn wij al geruime tijd bezig geweest met de honden. Zo worden ze tijdens de groei regelmatig gecontroleerd door de dierenarts en worden ze ontwormd, ingeënt en gechipt. We proberen ze zo veel mogelijk te laten wennen aan sociale gebeurtenissen zoals wandelen aan een riem, autorijden, kinderen en andere dagelijkse gebeurtenissen.

Als wij een nestje hebben geven we dat aan op de website.  Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup, maar hebben we op dat moment geen nestje, dan zetten we u graag op de wachtlijst. U ontvangt dan vanzelf bericht als er een nestje in aantocht is.

1 Reactie

  • Reactielink ellie dinsdag, 06 januari 2015 13:31 Geplaatst door ellie

    wij zijn zeer trots op de Cart Hill Village . Zie brieven eigenaars

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.