Verhalen van eigenaars
03 jan

Verhalen van eigenaars

Met veel eigenaars hebben we nog regelmatig contact.  We zijn trots op de resultaten en het plezier dat zij van onze honden hebben. Hier vind je een greep uit de reacties.

 

 

Datum: Tue Sep 15 22:24:27 1998

Hoi Elly Wij hebben ongeveer 3 jaar geleden een hond bij jullie gekocht. Wij zouden geen andere meer willen. Ze zit er nog steeds mee op cursus in Belgie. Dit werkt heel anders als in Nederland. Mijn vrouw geeft inmiddels ook les met de puppies. Onze hond heet trouwens Senna Groeten Ed Sprenkels


Datum: Wed Mar 25 22:37:04 1998

Beste Piet en Ellie
Leuke en verzorgde website
Groetjes Toon de Vries

Datum: Mon Feb 1 21:52:50 1999

Wij zijn al een aantal jaar de gelukkige eigenaar van een van jullie honden. Asha. Het is een wereld hond en ik moet niet aan een andere denken. Net als onze andere hond, ook een Groenendaeler, Whoopy, is ze ontzettend lief. Kortom een hond die ik nooit zou willen missen!

Datum: Tue Apr 20 16:18:19 1999

Hallo Ellly, Piet en Renate,
De foto van Fastor staat er mooi op! Wij hadden dit zelf zeker niet beter Kunnen doen. Als wij straks "gesettled" zijn op ons buitenstulpje Kunnen we voor Fastor nog wel een speelkameraadje gebruiken. Als deze dan net zo waaks is als Fastor, zitten we helemaal goed! Groetjes en tot ziens!
Cees, Isabel en "de kids".

Datum: Mon Jun 12 01:44:49 2000

Groenendaelers zijn geweldige honden (zoals Zizon_Laika van Breda) Afkomstig van de Cart Hill Village Als laatste uit de nest en toch al als pup op internet een geweldige hond met karakter en pit .. dus bij groenendaelers is keus uit de nest niet van Belang Alleen een goede fokker Zoals Ellie van de Cart Hill Village. afzender eigenaar van Zizon Laika van Breda JBA van Beckhoven-Breda

Datum: Sun Aug 22 23:14:58 2000

Hoi El en Piet, Proficiat met de pups en nog bedankt voor de rondleiding en het pilske. Jullie hebben echt een stel gaf honden en trouwens ook een erg mooie website. Groentes Masja en Jeroen uit Zundert.

Datum: Sat Oct 11 01:17:10 2000

Groenendaelers zijn de beste honden ... wand er zijn geen Betere en lieverdere honden. Zoals mijn Donja. die ik bij Elie en Piet heb gekocht.ze is gehoorzaam en zeerlief voor mijn kinderen. We hebben veel plezier thuis en in het park Zij kan ook goed opschieten met onze kat en met Erika onze Papilon.
Groetjes van Aly Boersma
uit Hoogeveen

Datum: Sat Nov 18 16:02:24 2000

Groenendaelers zijn de beste honden ... Ik wil jullie bedanken voor de schitterende honden sterven jullie fokken. Mijn hond is Werkelijk een juweel.Ik ken maar weinig fokkers die zo verantwoord een perfecte hond Kunnen fokken. Wij zijn ook erg blij met onze nieuwe aanschaf.Deze hond zal nog veel van Zich laten horen.Let goed op de uitslagen van oa de winnaar groetjes nancy

Datum: Tue Apr 10 23:29:45 2001

Groenendaelers zijn de beste honden ... dit heeft geen aanvulling nodig!! Ik ben de gelukkige eigenaar / Maatje van Xandor vd Cart Hill Village! Een teefje van 8 inmiddels. Nog nooit Een betere / mooiere lievere hond gehad. (dit zeggen meer mensen) Ze is m'n grootste vriendin en mag dit ook nog minimaal 8 jaar blijven !!!!!!!! Ik heb t er nu Alleen de gehoorzaamheidscursus mee gedaan en voor de rest zelf veel mee getraint Zodat 'een halvering Soho is. (mijn afstandsbediening voor vanalles en nog wat. Reuze makkelijk voor een "luie" baas. Ik hoop dat jullie nog veel succes hebben met de rest van de hondjes En dat een nieuwe groenendalerbaas van bekken er veel plezier aan mag beleven!

Datum: Ma Dec 17 19:42:48 2001

Groenendaelers zijn de beste honden ... Wij hebben sinds 6 dagen een greonendaeler pup van Ellie en Piet van de kar heuvel dorpje. Haar stamboom naam is Amira, wij hebben Haar luna genoemd. Het is een fantastisch hondje, ze volgt ons overal en na een dag luisterde ze al naar Haar naam. Ze kijkt heel slim en ondeugend uit Haar ogen. we zijn zo gelukkig met Haar en Zij volgens mij ook met ons. We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en de zorg goed sterven jullie onze pupie hebben gegeven. groetjes sharon en een poot van Luna.

Datum: Sat Mar 22 01:11:06 2003

Groenendaelers zijn de beste honden ... Het blijven hele lieve en mooie honden, ik ben zelf de trotse eigenaar van twee Groenendaelers, Zora-tras nl Yessie, en ik kan me geen Betere vrienden voorstellen. Ik heb ook een foto opgestuurd en Hoop sterven op de site terug te zien. Groetjes Willem Sprangers

Datum: Mon Jun 23 23:29:52 2003

Groenendaelers zijn de beste hond en. Als pup net een klein kind en als volwassen hond een grote Vriend.
vriendelijke groeten Ina Kooyman

Datum: Mon Jan 17 19:52:25 2005

Groenendaelers zijn de beste honden ... wij zijn nu aan onze tweede groenendealer bezig. onze vorige hond is 15 geworden en daar hebben we veel plezier van gehad. nu hebben we weer een andere groenendealen de vader is Xander van de Cart Hill Village en de moeder is Ballou van de kar heuvel dorp. ze is nu bijna 9 maanden oud. nl heeft pas Haar puppydiploma gehaald we hopen er weer net Zoveel plezier van te hebben als onze vorige hond. een lieve, leuke gezellige huishond. Groetjes Ellen van Driel

Datum: Tue Mar 22 18:47:45 2005

Groenendaelers zijn de beste honden ... Omdat ze in mijn bloed zitten. Hallo Piet en Ellie lang geleden dat jullie wat van mij (Guido) en van (Y) Flash hebben gehoord. Ik heb een moeilijke tijd gehad en voor de boeg. Ondanks dat zijn Flash en ik nog altijd bij elkaar en de beste kameraden. Ze is klein van stuk gebleven maar groots van karakter! Vooral Ontzettend lief. Helaas ben ik niet in staat geweest na de puppie cursus verder te trainen, maar voor mij is ze prima Zoals ze is. Ik heb jullie eerder proberen te bereiken via e-mail Omdat ik nog steeds de stamboom van Flash niet in mijn bezit heb en deze toch wel erg graag hebben wil. Mijn adres is nog steeds hetzelfde mochten jullie het kwijt zijn laat me dat dan weten en ik stuur het jullie. Via een gewone mail stuur ik de laatste foto op van Flash (en mijn inmiddels overleden vader). Het allerbeste Guido Mooren

Datum: Thu Apr 21 18:00:43 2005

Groenendaelers zijn de beste honden ... Ik ben sinds 16 april 2005 een trotse bezitter van een Groenendaeler pup: Emy VD Cart Hill Village het is een prachtige hond een mooi karakter en een enorm slank honje ik heb er lang op wachten Moeten nu heb ik Haar en ben ik er enorm blij mee!

Datum: Tue 24 mei 20:13:15 2005

Groeten uit Denemarken. Wij houden van onze nieuwe Exodus dat kwam bij ons een maand geleden. Hij is lief en dapper. Anne en haar familie hebben een Bizy en grappige tijd op het moment
Met vriendelijke groet
Christina

Datum: zo 29 mei 19:42:43 2005

Groenendaelers zijn de beste honden ... Of het de beste honden zijn weet ik niet, maar onze Duvel (Dendy) van de Cart Hill Village is een stabiele, sociale en niet-schrikachtige hond. Ondanks dat men zegt DAT een Belgische Herder afstandelijk staat Tegenover vreemden is dat bij hem niet zo. Hij is dol op mensen, Vooral als ze een lekker brokje bij Zich hebben. Actief is hij wel, die 5 minuten per leeftijdsmaand uitlaten Zoals wel geadviseerd wordt is voor hem te weinig, dus verzinnen we allemaal spelletjes voor hem. We verstoppen brokjes in kartonnen dozen, die Hij dan open Moet proberen te maken, hij heeft een waterbak met een bekertje, waar Hij lang mee bezig kan zijn, maar zijn leukste speelgoed is onze oude sul van een hond, die Hij de hele dag lastigvalt . Hij heeft wel een minpunt, wij hebben een terriër die nog nooit een kuil heeft gegraven, maar graaft gaten zo diep DAT Hij Duvel er zelf inpast. Op puppyles (er wordt Alleen Gewerkt aan baas-hond relatie) Hij vindt alle spelletjes leuk, en is nog nooit ergens bang van geweest. Voor mijn dochters is hij ook de ideale barbiepop, willen borstelen en kammen (moet eigenlijk Iedere dag gebeuren) is het ultieme genot. Kortom, is onze Groenendaeler een ideale pup, die je op een Positieve Manier Moet opvoeden, beloon het Gewenste behaviour, stuur het Ongewenste gedrag naar positief gedrag en je heb een wereldhond .

Datum:11juni 2008

Hier een berichtje van uit Heestert !!

Wij hebben bij jullie op 21 februari een groenerdaeler puppy gekocht , en wij moeten het zeggen, wij zijn heel blij en fier met onze J.Nathan van de Cart Hill Village , het is een lieve maar enorm speelse hond. We krijgen veel commentaar van mensen dat het zo een schoon beest is , en vragen dan naar het ras want hier zijn ze niet zo gekend de Groenerdaeler honden,dat is leuk voor ons !!

Wij krijgen er heel  veel liefde van vooral, onze kinderen, wij zouden hem absoluut NIET meer kunnen missen, voor geen geld ter wereld !!

Hij krijgt wel wat streken maar hij komt in zijn puberteit en dan moet  er toch wel wat inzitten !!

Ik zal wat foto’s bijsturen zo kunnen jullie ,jullie kweek eens bewonderen (maar hij is niet meer over te nemen zunne ; ))

Vriendelijke groetjes Veerle, Nick, Michelle en Mathis

 

Datum:17-10-2008
Hee, hier even een mailtje vanuit Zeeland. De reis ging super goed, eerst wel piepen en janken (dat is natuurlijk heel normaal), laatste half uur heeft hij lekker geslapen. We zijn er veel mee bezig geweest, eten doet hij niet veel, spelen wel. Hij heeft 2x op de hondentoilet geplast, 1x op de achterstraat gepoept en tich keer geplast op de straat. En nu ligt hij heerlijk in zijn bench te slapen. Yorca loopt ervan weg, wel heeft ze een paar keer geroken, op zich wel een goed teken, dat had ik die eerste dag nog niet verwacht. Dus al met al gaat het super goed. We hebben al gefilmd en foto"s gemaakt, nou nu stop ik ermee en......we zijn super blij met hem. Groetjes van ons allen. 

Datun: 30-11-2008
Hallo, Familie Verschuren

Hier een berichtje van Zubin. Het gaat hartstikke goed met haar, het is zo’n lieve hond en ze is zo lekker speels.
Ze is ook al mee geweest naar de dierenarts voor haar inentingen,daar was ze niet van onder de indruk.

Groeten, Corine en Ron

Datun: 26-04-2009
Beste Ellie en Piet,

Hierbij sturen we jullie wat foto's op van Ischa. We hebben er erg veel plezier van en hij groeit als kool. Een week geleden zijn oortjes gaan staan en nu
gaat hij steeds meer op een mooie groenendaeler lijken. Hij is dol op lange strandwandelingen, heeft meegereden in de tram en schrikt niet meer van voorbijrazende bromfietsen.
Groetjes van blijde groenendaeler bezitters,

Renny en Myong

Datun: 16-06-2009
Beste,

Met Mika gaat alles goed, ze is een geweldig hondje!

Liesbeth Kirscht

Datun: 13-10-2009

Hallo Piet, Elly en Renate

 

Het gaat super goed met Iva! We zijn ontzettend blij met haar en ze is al helemaal op haar plek. We zijn naar een honkbal toernooi geweest waar alle knullen en meiden op hun buik gingen liggen om haar te bekijken en met haar te spelen. ze vond het allemaal prima. Ik ben naar de stad geweest op zaterdagmiddag, dan is het super druk. Ook dat was heel leuk. Iedereen stopt om te kijken en aan te halen en complimenten geven dat ze zo mooi is. Ze vindt het allemaal prima. Ook ben ik naar het winkelcentrum in de buurt geweest. Gisteren
zijn we naar school geweest en hebben alle 100!!! kinderen haar geaaid en geknuffeld, ze heeft op het schoolplein gerend en ook dat was geweldig. Vanmiddag voor het eerst naar het bos gegaan. Je ziet ze wordt goed gesocialiseerd.
Ze groeit ook lekker . Hierbij een foto en een dikke knuffel van haar. Doei !

groetjes Ruth

Beste Elly, Piet en Reanate

Zoals jullie weten zijn wij gek op onze Belgen. Na eerder Mechelaars te hebben gehad en nu bijna al 6jr Itam bij jullie vandaan. Een prachthond. Waar we ook wandelen of zijn, komen er veelal mensen naar ons toe,- met bewoordingen van,- wat een prachtige hond mag ik hem aaien. Als ze dat doen gaat Itam stijf tegen ze aanstaan en de eventuele kinderen krijgen een lik over hun wang dan zijn ze helemaal gek van de hond. Waar wij wonen komen de kinderen uit de buurt of als ze buiten zijn en zien Itam altijd vragen mag hij met ons spelen. Als Itam bij de kinderen is mag er geen andere hond of vreemde mensen bij de kinderen in de buurt komen. Hij beschermt ze als een echte belg. Maar het mooiste is toen ik een paar jaar terug in de zomer naar de winkel wilde gaan om wat te kopen voor de kleinkinderen hield Itam mij tegen door in mijn benen te bijten en tegen me op te springen deed hij anders nooit. Hij wilde eigenlijk niet dat ik wegging. Voelde mij ook niet zo lekker. Ik heb ge- luistert naar de hond maar goed ook. Wat later bleek in ziekenhuis dat ik een klein hart infarct had. Dit was heel bijzonder voor ons. De vraag werpt zich op wie is er nu dom?

Datum: 16-12-2009

Gr. George en Herma

 

Beste George en Herma

Een hond is een gevoelsdier. Deze staan veel dichter in de natuur dan wij. Zij voelen echter veel sneller of er iets verkeerd is. En dan denken wij is de hond slimmer dan wij. Echter dit is niet de slimheid van het dier maar echter het natuurlijke gevoel wat hij bezit. Ik hoop dat je echter weer goed hersteld ben van het infarct. Het enige wat ik je zeggen wil, en dat geld eigenlijk voor iedereen die dit leest. Het dier voelt sneller iets aan dan wij denken. En als we een goed contact met ons dier hebben geeft hij zijn kwalen ook aan aan jou. Dus Let op elkaar! Groetjes van, Koos Blok. Humvry van de kennel ( pup ) Inmiddels nu in februari al weer twee jaar. 

Datum 13-01-2010

Groetjes van, Koos Blok.

beste Ellie, Piet en Renate

Ja, het is al weer twee jaar dat ik in februari Humvry van jullie heb. Een pracht hond en een leuk en fel karakter. Dolt met iedere hond. En is op zijn tijd erg ondeugend hoort er gewoon bij. Soms een ernstige correctie en het gaat dan weer maanden goed met luisteren. Dat hoort bij deze leeftijd. Is echt een vriend in huis en buiten. En is voor mij tevens de therapeut voor mijn ziekte. Hij is bij mij eigenlijk gekomen om mijn gestel op gang te houden. Maar hij heeft er echter een verbetering in gekregen door dat je met je vriend naar buiten moet. Het is goed voor beide. En we hebben als we buiten zijn grote lol met elkaar en zijn andere honden maatjes. Sinds kort heeft hij er nog een maatje bij Tarak een Samojeed. Volgens de eigenaar is hij bij de kennel ook bekend.

Datum 13-01-2010

Groetjes, Koos Blok.

Beste fam. Verschuren
 
15 jaar geleden is er op 2 januari(1996) een nest geboren van saffier vd hofstee en quartz. Daarvan hebben wij een teefje opgehaald in maart, een lieve, ondeugende, wollige puppie. We noemden haar Dewan.
 We hadden nooit gedacht dat we 15 jaar later nog steeds haar verjaardag zouden vieren. In september 2009 heeft ze een lichte hersenbloeding gehad, maar daar is ze weer goed bovenop gekomen.
Nu merken we wel dat ze doof wordt en de staar op haar ogen is ook al langer aanwezig, maar ze geniet nog steeds, rent zelfs nog door de sneeuw(we houden ons hart vast dat ze niet valt).
Ze slaapt wel erg diep en veel, ze hoort de bel vaak niet meer, maar ach dan passen wij wel op het huis....
Voor ons is dit toch wel een heel magische leeftijd, weet ook niet of jullie vaker horen hoe oud de honden vanuit jullie kennel worden, maar wilde het jullie toch laten weten.
Groeten vanuit Rijssen!!(overijssel)
 
fam. Jansen

Datum 13-06-2010 

Hallo,

Hier een berichtje van uit Heestert !!

Wij hebben bij jullie op 21 februari een groenerdaeler puppy gekocht , en wij moeten het zeggen, wij zijn heel blij en fier met onze J.Nathan van de Cart Hill Village , het is een lieve maar enorm speelse hond. We krijgen veel commentaar van mensen dat het zo een schoon beest is , en vragen dan naar het ras want hier zijn ze niet zo gekend de Groenerdaeler honden,dat is leuk voor ons !!

Wij krijgen er heel  veel liefde van vooral, onze kinderen ,wij zouden hem absoluut NIET meer kunnen missen, voor geen geld ter wereld !!

Hij krijgt wel wat streken maar hij komt in zijn puberteit en dan moet  er toch wel wat inzitten !!

Ik zal wat foto’s bijsturen zo kunnen jullie ,jullie kweek eens bewonderen (maar hij is niet meer over te nemen zunne ; ))

 

Vriendelijke groetjes Veerle, Nic, Michèlle en Mathis

Datum 6-04-2011

 

Datum 20-04-2012. Beste Ellie Verschuren,

Vandaag 20-04-2012 is Zora-Tras van de Cart Hill Village is helaas overleden.
Hij is 15 jaar en 4 maanden oud mogen worden, ik ben trots dat ik bijna al die tijd het baasje van zora ben geweest, hij was een geweldige hond die ik nooit meer zal vergeten.

Met vriendelijke groet,
William Sprangers

 

Datum 2-01-2015 

Beste, 

Graag willen wij jullie even op de hoogte brengen van de evolutie die ons Nona maakt.

Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor deze prachtige Groenendaeler!

Ze doet het super goed en ook de dierenarts geeft aan dat het een prachtig beestje is. 

Ze is heel nieuwsgierig en leergierig. Op de hondenschool is ze dan ook de eerste van de klas :-). 

We kunnen haar al niet meer missen. Uiteraard zijn we erg benieuwd hoe de broertjes en zusjes van ons Nona het stellen. Dus we hopen zeker op de stamboomuitreiking uitgenodigd te worden. Op de foto kunnen jullie haar zien op een uitstapje naar de zee. Ze vond het SCHITTEREND! 

Om er zeker van te zijn dat we contact kunnen blijven houden, mogen jullie voortaan mailen naar

Vriendelijke groeten, Michael, Nele en Nona 

 


Datum 6-01-2015

Hallo Piet u. Ellie

 

Sende Euch ein aktuelles  Bild von Lashiva.  Lashiva hat die 1.Prüfung in der Hundeschule mit ausgezeichnet bestanden. Üben aber schon für 2. Und 3.

Prüfung die sie mit ihren 2 Jahren auch schon gut kann. Das Agility Training klappt auch schon gut, sodass wir bald bei einem Turnier mitmachen werden.

Wir, Regina und ich sind nach wie vor begeistert von Lashiva. Wir nehmen sie überall mit. Lashiva fährt gerne mit dem Auto mit, und im Urlaub war sie im See schwimmen. Derzeit hat es ihr der viele Schnee angetan. Beim Spazieren gehen gräbt sich Lashiva im vielen Schnee ein.

Mfg. Regina u. Gottfried Vogel aus Oostenrijk 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.